|
Nu esti logat.
Cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?-3
#39 2009-02-04 11:57:12Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?Fereasca Dumnezeu, ce om!!! Sper ca ai luat deja decizia sa il lasi, daca nu , fa-o cat mai repede! Eu chiar ma intreb de ce mai stai langa el (si sa stii ca motivul IL IUBESC nu e destul de bun). Te trateaza ca pe o marfa, e un frustrat si pentru ca nu poate sa accepte ca de fapt la el e problema te acuza pe tine, k deh, e mai usor sa dai vina pe altul...si tu stai si suferi. Da pentru ce??? Ai 5 copii acasa? Ai vreo datorie fata de el? Pentru ce iti distrugi tu tineretea si anii cei mai frumosi alaturi de unu care nu stie nici pe ce lume se afla...pai urmatorul pas e sa iti spuna ca te paraseste pentru ca ti-a iesit un cosh...asta e viata pe care ti-o doresti? Daca ii permiti sa nu te respecte inseamna ca nu te respecti TU. Hai curaj ! Before I was a mom, I didn't know the feeling of having my heart outside my body Maia Ecaterina 14.01.2014 Offline #40 2009-02-04 12:07:34
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?
cu asta a spus tot...la varsta lui nici nu era ceva mai mult de asteptat,inca e in crestere,cum poti face un om la 18 ani sa se indagosteasca de tine cand e inca in crestere,viseaza poate la o partida in 3 sau mai stiu eu ce fantezii erotice are el ascunse prin capsorul lui.la 18 ani e doar inceputul,atunci inveti primii forii si cu adevarat ii intelegi,mai tarziu ajungi sa iubesti.iar pentru un baiat mai este cale lungaaaaaaaaa (nu se pune in toate cazurile,mai sunt si exceptii) sa ajunga la maturitatea necesara pentru a iubi o femeie in adevaratul sens al cuvantului,adica asa cum vrei...momentan (poate,nu-i sigur) te vrea pentru a te descoperi sexual si nu pentru a-ti descoperi sufletul.poate saracutul nici macar nu stie (inca) cum sa te descopere sentimental.eu zic sa-i dai putin ragaz sa isi puna ordine in ganduri,nu-l cauta si incearca sa fii tare si sa accepti orice decizie va lua...buna sau rea... ....Thought I never fall in love again...but ur out a perfect gentleman... Offline #41 2009-02-04 13:30:52
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?iubi are 18 ani (jumate ) dar nu e deloc imatur... Everything will be ok in the end. If it's not ok, it's not the end. Offline #42 2009-02-04 18:58:02
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?Nu ai ce sa ii faci daca nu te iubeste !!! Ultima oara a fost editat de my_aa (2009-02-04 18:59:00) „Dă tot ce ai mai bun în tine, întrucât totul din viaţa ta îţi aparţine numai ţie.” Offline #43 2009-02-04 19:00:32
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?cand eram mai mica tot tp imi taiam pantalonii lungi si mi faceam scurti si avea mami o vorba... taie si u mai lung k din lung poti sa faci scurt da din scurt nu poti sa faci lung` asa si aici... dak te iubea...putea s ate iubeasca mai putin... in schimba dak nu te iubeste n`are de unde sa te iubeasca mai mult Publicitateloading...
#44 2009-02-04 19:23:55
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?cu riscul de a-mi aprinde paie in cap pentru ca repet mereu aceeasi chestie iti spun totusi: Ce vrei sa faci cu copilasul asta? Tu nu vezi ca inca e in crestere si pe deasupra nu are nici cei sapte ani de-acasa in sensul ca habar nu are sa se comporte cu o fata? O femeie trebuie respectata. Daca nu te mai iubeste ar trebui sa se desparta civilizat de tine si nu sa incerce sa te distruga psihic spunandu-ti ca e cu tine pentru cum arati si nu pentru ceea ce esti. Pe asa un badaran necivilizat nu merita sa-l ingadui langa tine. Viata e prea frumoasa pentru a o petrece langa un insensibil care nu cauta decat sa-si verse frustul asupra ta. Ultima oara a fost editat de baciu (2009-02-04 19:24:46) Unde dragoste nu e, nimic nu e. Offline #45 2009-02-04 21:17:17
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?E copil!Ori il lasi cu ochii in soare ori il disperi putin. Ultima oara a fost editat de Anca12 (2009-02-04 21:27:17) Offline #46 2009-02-04 21:23:08
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?waiii eu sa nu mai aud de baieti in zodia leu.mi s'a luat... expect the worst , hope for the best! Offline #47 2009-02-04 21:35:37
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?Ei da....nu-i judeca dupa zodie.Toti au pasarele, importanta e atitudinea ta Offline #48 2009-02-04 21:36:06
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?peste tot aud aceleasi chestii despre lei.... expect the worst , hope for the best! Offline #49 2009-02-05 00:41:54
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?offtopic: ia mai usor cu leii ca si eu sunt leu si nu-s nicidecum asa. Pastreaza-ti cugetul clar si linistit,ca apele unui lac adanc,transparent ca lumina ochilor de corb.Deasupra,apele sunt linistite.Nu are rost sa-l rascolesti acum si sa-l tulburi.In acest suflet netulburat-umbrele evenimentelor acestei lumi se vor topi singure. Offline #50 2009-02-05 07:20:28
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?pai cum adica iti zice ca uneori te iubea, alteori nu?? pai frate, ori iubesti tot timpul, ori nu iubesti!!! Offline #51 2009-02-05 15:17:57
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?ce copil prost...nu stiu cum poti sta langa un astfel de tip care iti spune vorbe din astea...imi imaginez ca-ti vine greu, dar rupe-te de el pana nu o sa suferi si mai mult... Offline #52 2009-02-05 21:15:40
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?Girl, fugi mancand pamantul de tipi ca astia. Habar nu are ce e ala respect, nu iubire, asa ceva probabil nici nu ii trece prin suflet. Si daca nu te iubea, daca era baiat educat si hai sa recunoastem, daca isi stia interesul se purta altfel. Si se poarta asa pentru ca ii permiti tu. Daca nu stii sa tii un "barbat" (baietas fara cap) langa tine ce mai cauta in patul tau? Stii era o zicala. Nimic nu te poate afecta decat daca lasi tu sa te afecteze. Fii puternica si lasa-l balta. Trimite-l la intalnire cu Manuela ca poate mana lui stie mai bine. Si tu construieste-ti o viata asa cum o vrei tu si impune respect. Si te rog incearca sa nu te mai minti pe tine ca de fapt e vina ta si el te iubeste. E mai sanatos asa, fii realista si lasa-l, esti tanara cu siguranta vor veni altii mult mai buni si mai educati decat un parazit ca asta. Offline #53 2009-02-05 23:29:59
deja a facut`o si nu i`am mai raspuns la telefon si tot ma cauta si imi da mesaje..k vrea sa se skimbe..ca ma iubeste si dastea.. Offline #54 2009-02-05 23:30:56
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?m-am referit strict la baietii din zodia leu expect the worst , hope for the best! Offline #55 2009-02-05 23:32:27
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?ce anume sa schimbe Aleex ? #56 2009-02-05 23:40:32
Iarta'ma ca te contrazic da' nu mi s pare ca ai perfecta dreptate... sunt persoane care nu stiu ce e iubirea... si o simt dar ei nu realizeaza decat dupa vreo tragedie in adevaratul sens al cuvantului sau la figurat:| ... cel putin prietenul meu nu si'a dat seama ca ma iubeste pana cand a plecat in strainatate cateva luni si a vazut cat de greu e fara mine... adica eu am pierdut dupa el cativa ani ca noi nu eram impreuna ca sa plece cateva luni sa realizeze ca ma iubeste sa se intoarca si sa fie totul ok .... in plus e vorba ca nu stiu parerea mea... tot ce e dat sa fie e scris undeva... si daca e , e... daca nu , nu Seasons come and go, but I will never change and I’m on my way Offline #57 2009-02-06 00:07:48
Re: cum pot sa fac ca prietenul meu sa`mi iubeasca sufletu nu corpul?Emm ... asa o fi cum spui tu © Anticonceptionale.ro. Reproducerea integrala sau partiala a textelor sau a fotografiilor din oricare pagina a site-ului anticonceptionale.ro va fi posibila numai cu acordul nostru scris. |
|